Ha a feketepiac említésére összeszorult a gyomrod, a reakció jogos, hiszen először én magam is mikrotranzakcióra gondoltam, de a csapat leszögezte, hogy a feketepiaccal együtt bemutatkozott játékon belüli fizetőeszköz csak és kizárólag akkor halmozható fel, ha játszunk: pontokat kapunk, ha meccseket nyerünk, végigjátsszuk az adott kört, teljesítjük a napi kihívásokat vagy eladunk Burn Cardokat, szóval, ha időt töltünk a játékkal.

Az összegyűjtött pontokból legfőképpen kártyacsomagokat vehetünk, amik mindegyike egy bizonyos céllal lett összeállítva, az egyik például fegyvereket ad, egy másik meg a fejlődést segíti, így kevésbé lutri, amikor az amúgy ismeretlen tartalmú csomagok közül vásárolunk. Ezen kívül matricákat is vehetünk a titánjaink számára, illetve később egyebek is megjelennek majd.

Érdemes tudni, hogy a feketepiac és a kreditrendszer csak az ötödik szint felett érhető el, 50-es szinten pedig a begyűjtött tapasztalati pontok egy bizonyos százaléka kreditként jelenik meg a virtuális számlánkon.