A Titanfall Xbox 360-on nagyon a mostohagyerek szerepét tölti be, hiszen nem elég, hogy eddig egyetlen képkockát sem láttunk ebből a verzióból, később is jelenik meg, mint a nagy testvérei. Egy pletyka szerint ráadásul még a 720p felbontást sem sikerült elérnie a portolással megbízott Bluepoint csapatának -- a sötét fellegek pedig tovább gyülekeznek, az átirat ugyanis még többet késik.

Annak idején még úgy volt, hogy a Titanfall minden platformra, tehát PC-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra egy időben fog megjelenni, aztán megtudtuk, hogy utóbbira két hetet késik a program némi extra csiszolás érdekében, most pedig kiderült, hogy még több időre van szükségük a fejlesztőknek. A végleges dátum jelen állás szerint az európai játékosok számára április 11.

„Sok időt töltöttem a játékkal és azt mondhatom, hogy fantasztikus, de találtunk pár dolgot, amit jobbá lehetne tenni, így úgy döntöttünk, hogy több időt adunk a Bluepointnak, hogy egy igazán jó Titanfall-élményt tudjanak nyújtani Xbox 360-on. A játék ugyanazt a 6v6 játékmentet, pályákat, meccstípusokat, fegyvereket és Burn Cardokat tartalmazza majd, mint Xbox One-on és PC-n.” -- mondta Patrick Soderlund, az EA Studios alelnöke.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!