A Respawn Entertainment DLC-kkel fogja kiegészíteni a héten megjelent Titanfallt, s mint kiderült, az óriás szörnyek komolyabb szerepeltetése sincs kizárva, ahogy teljességgel az sem, hogy új titán-variánsokra tehessük rá a kezünket.

A fejlesztőcsapat közösségi koordinátora, Abbie Heppe az IGN stábjának nyilatkozta azt, hogy igyekeznek a bővítményekkel minél változatosabb tartalmakat adni a játékosoknak, bár egyelőre részleteket nem árult el arról, hogy mit terveznek.

A csapat három nagy bővítményt fog kiadni, amik új pályákat és más újdonságokat hoznak majd. Utóbbiak sorában Heppe szavaiból ítélve benne van, hogy akár komolyabb szerepet kaphatnak a jelenlegi felhozatalban csak a periférián helyet foglaló behemót szörnyek, de az is, hogy új titánok jelenjenek meg a harctéren -- bár ez utóbbinak kicsi az esélye. A Respawn ugyanis sokat dolgozott azon, hogy a titánok és a pilóták között megtalálják az egyensúlyt, és sokáig vonakodtak beépíteni az Atlas melletti két másik variánst is, így azt várni, hogy újabb típusokat vehessünk az irányításunk alá, nagyon optimista elvárás.

Te mit látnál a legszívesebben a Titanfallban? Új módok, hosszabb meccsek, esetleg több történet?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!