A Respawn Entertainment bemutatta a Titanfall hatodik nagy frissítését, aminek a legérdekesebb része az új, Pilot Skirmish névre keresztelt játékmód. Ebben nincsenek titánok, sem pedig MI-karakterek, tisztán emberi játékosok csapnak össze, 8v8 felállásban. A Pilot Skirmish nem része a különböző játékmódokat egy csokorba foglaló, s azok között körről körre váltogató Variety Pack playlistnek, hanem külön érhetjük el.

A játékmódokat illetően tudni kell még, hogy a Marked For Death mód az eredeti tervekkel ellentétben mégsem tűnik el a bemutatását követő pár héten belül, ugyanis olyan népszerűnek bizonyult a pilóták vadászata, hogy saját playlistet kapott.

Ezeken felül bővült a kártyák használata és vásárlása: jön egy opció, ami automatikusan feltölti helyettünk az üresen maradt slotokat, a feketepiacon egy-egy kártyát is vehetünk, nem csak csomagokat, illetve, ha szerencsénk van, beszerezhetünk egy olyan különleges, nagyon ritka lapot, amivel meccs közben a teljes paklihoz hozzáférünk.

A Game Update Six továbbá három opcióval jár a színtévesztők kedvébe, már nem bünteti azokat, akik későn csatlakoznak (azért továbbra is jár a megrovás, ha idő előtt kilépünk), valamint egy egész sor javítást és optimalizációt is kapunk. Részletek a hivatalos oldalon.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!