A Valve nem is olyan rég egy versenyt hirdetett, melyben arra kérték a résztvevőket, hogy tervezzenek Tomb Raider elemeket, melyek szerepet kaphatnak a Team Fortress 2-ben.

A verseny a napokban ért véget, melyre több száz pályamű érkezett be. A Valve a Lara Croft and the Temple of Osiris megjelenésének alkalmából írta ki a pályázatot, és most három győztest és három második helyezettet hirdetett. A győztesek jutalma egy teljes Eidos-katalógus, melyet a saját Steam fiókjukban kapnak meg, a mi jutalmunk pedig, hogy a Team Fortress 2 karaktereinket Lara Croft ruháiba és kiegészítőibe öltöztethetjük.

A Temple of Osiris előrendelői ingyen megkapják Lara Croft rövidnadrágját (Jungle Booty), egy egyiptomi stílusú koronát (Crown of the Old Kingdom) és Lara szemüvegét (Tomb Readers) a sorozat harmadik részéből.

A második helyezettek kevésbé hasznos, de szintén vicces dolgokat terveztek: a régészlány hegymászócsizmáit (Bootenkhamuns), az övét (Orion’s Belt), illetve apró Tomb Raider játékokat (Pocket Raiders), melyek a Team Fortress 2-ben lévő karakterek övéről lóghatnak le.

Ezek az elemek a közeljövőben fognak csak megjelenni a játékban, és a Mann’s Co Store-ban lehet majd megvásárolni őket, egyelőre ismeretlen áron.

team-fortress-2-lara-croft.jpg