Az év legjobban várt stratégiai játéka, a Total War: Rome 2 kap frissítést e hét pénteken, szeptember hatodikán, amely update finomít a játékegyensúlyon, a mesterséges intelligencia rutinjain, és a játék más részein is.

A Total War: Rome 2 megjelenése óta a Creative Assembly számos valós idejű adatgyűjtést végzett a programról, főként a játékosok közreműködésével. A cég a múlt hónapban jelentette be, hogy frissítést fog közzétenni a több felhasználónál is előforduló rendszerfagyások orvosolására; a játék ezentúl heti rendszerességgel kap tapaszt. A szeptember hatodikán érkező patch teljes leírását később fogják közölni, ám azt tudjuk, hogy megoldást nyújt a fagyásokra, hardverproblémákra, valamint a grafikai teljesítmény növelésében is a segítségünkre lesz. A fejlesztők egyébként továbbra is ajánlják a hivatalos terméktámogató fórumot, ahol több olyan topik is nyílt, melyek segíthetnek a vizuális megjelenítés beállításaiban.

A Total War: Rome 2 általánosságban véve pozitív értékeléseket kapott a külföldi sajtóban. Negatívumként több helyen a nagy gépigényt említették, míg pozitívumként a játék minden területére kiterjedő aprólékos kidolgozást és a magas játékidőt nevezték meg. A játékban hét különböző nagyhatalommal vághatunk neki a hódításnak, míg az előrendelők ráadásként a görögökkel is játszhatnak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!