• Ingyenes tartalmi frissítést kap a Total War: Warhammer
  • Február 28-án válik elérhetővé Isabella von Carstein

Véget ért a Sega valentin-nap körüli akciója, a Make War Not Love, melynek tétje minden nap egy Sega klasszikus és egy-egy ingyen DLC volt valamely játékukhoz, fődíjként pedig vadonatúj tartalmat ígértek a nyertes játék közösségének választott játékukhoz. A megmérettetésekből győztesként a Total War: Warhammer került ki, így játékosainak markát ütheti az ingyenes bővítmény, mely nem más, mint a legendás vezér, Isabella von Carstein.

Persze örülünk az új hősnek, a kérdés azonban ott motoszkál a fejünkben, hogy nem cinkelt kockákkal játszott-e a Sega – vagyis nem volt-e előre eldöntve, hogy a Total War: Warhammer lesz-e a nyertes. Egyrészt nem túl valószínű, hogy a többi játék (leszámítva talán a mai napig is bővülő Endless Legendet) kaphatott-e volna bármiféle frissítést, másrészt a hölgyet már február 14-én, az akció kezdetekor bejelentették...

Akárhogyan is, isabella von Carstein február 28-tól minden Total War: Warhammer tulaj számára ingyen elérhető lesz, ráadásul Bretonnia csapatai is vérfrissítést kapnak, szintén díjmentesen.