• Határozatlan időre elhalasztották a PS4-exkluzív DriveClub PS Plus Edition megjelenését
  • Az ok: a játék szerverei nem biztos, hogy bírnák a terhelést
  • A Sony türelmet kér

Az év hátralévő részének egyetlen PS4-exkluzív játéka, a DriveClub komoly problémákkal küszködik, a játékosok ugyanis nem vagy csak nehezen tudnak belépni a multiplayer módba, s noha a megjelenés óta valamelyest már javult a helyzet, még mindig sok a munka, a beígért PS Plus Edition pedig továbbra sincs itt, s egy darabig még nem is lesz.

A játék körül akkora a probléma, hogy ma már a Sony World Wide Studios első embere, Josida Suhei volt kénytelen megszólalni, aki Facebookon mondta el: az Evo csapata keményen dolgozik a hibák megoldásán, sőt extra erőforrásokat fordítanak arra, hogy minél hamarabb készen legyenek, de ennek ellenére a PS Plus Edition megjelenését határozatlan időre elhalasztják, ugyanis nem biztosak abban, hogy a szerverek elbírnák a terhelést. Josida megköszönte a rajongók türelmét és azt ígérte, hogy a lehető legjobb játékot fogják elhozni nekünk.

A PS Plus Edition késése egyébként azért ilyen sarkalatos dolog, ugyanis ez ingyenes lenne azok számára, akik PS Plus előfizetők, így ameddig ez nem jelenik meg, dönthetnek, hogy vagy várnak, vagy megveszik a teljes játékot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!