A Transformers: Rise of the Dark Spark PC-re, PlayStation 3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, 3DS-re és Wii U-ra jelenik meg június 24-én Észak-Amerikában és június 25-én Ausztráliában. Az európai megjelenésről még nincs hír, de a pletykák szerint hozzánk június 27-én érkeznek meg az alakváltók.

Az amerikai GameStop és az ausztráliai EB Games a Weathered Warrior Packot ajándékozza az előrendelőknek, amiben két robit, Villámcsapást (Thundercracker) és Égretörőt (Skywarp), valamint két fegyvert, a Glass Gas Cannont és az Electro Boltert találhatjuk meg. Mind az Álcák, mind a kéziágyúk a multiplayerben lesznek felhasználhatóak. Talán nem merészség azt feltételezni, hogy eme DLC majd nálunk is elérhetőek lesznek, ha elkezdődnek az előrendelések.

transformers-rise-of-the-dark-spark-pre-order-content.jpg

Kicsit mondjuk aggasztó, hogy az Activision ilyen gyorsan akarja megjelentetni az Edge of Reality garázsában formálódó Transformers: Rise of the Dark Sparkot, hiszen azt nem oly régen, februárban jelentették be. Persze nyilván a döntés hátterében Michael Bay új filmje, a Transformers: A kihalás kora áll, amelyet június 26-án mutatnak be a hazai mozik (az Egyesült Államokbn 27-én jelenik meg). Mint ismeretes, a Rise of the Dark Spark igyekszik összekötni a War for Cybertront és a Fall of Cybertront a Bay-féle filmek világával.