Nagyon szeretem az arcade stílusú ügyességi versenyjátékokat és ezt a stílust maximálisan kielégíti a Trials sorozat. A Steamen vegyes értékelések születtek a Trials Fusion című részről: akik negatívan pontozták a játékot, leginkább az online multiplayer hiánya miatt morgolódtak.

Ők hamarosan új értékelést írhatnak, vagy módosíthatják a régit, ugyanis a Redlynx és az Ubisoft Shanghai valamint az Ubisoft Kiev koprodukciójában készült játék 2015 elején megkapja az online multit, sőt a csapatok szervezésének lehetőségét is. Az online multiplayer bétája már elindult PC-n, melyben háromféle játékmód tesztelhető: az Online X-Supercross nevű módban nyolc játékos versenyez három pályán, a versenyek végén a legmagasabb pontszámot elért versenyző lesz a győztes, mely az eredménytáblán is látszódni fog. A Private Game módban egyénre lehet szabni a gravitációt, a motorok tulajdonságait, tehát a versenyparamétereket lehet módosítani tetszés szerint. A Private Game with Spectator pont az, amit a neve is sugall. Ebben mások versenyét lehet követni, majd a szerepek megfordulnak. Itt streamelni is lehet a versenyeket.

Végül pedig a csapatok maximum ötven főből állhatnak, természetesen itt is a cél a minél jobb ranglistahely megszerzése…

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!