• Trilógia lesz az Assassin's Creed: Chronicles
  • Áprilisban jelenik meg az Assassin's Creed Chronicles: China - Kína, a 14. század, a főszereplő Shao Jun
  • Ezt követi az Assassin's Creed Chronicles: India - India, 1841, a főszereplő Arbaaz Mir 
  • A harmadik rész pedig az Assassin's Creed Chronicles: Russia - Oroszország, 1918, a főszereplő Nikolai Orelov 
  • A trilógia utolsó két része idén ősszel jelenik meg
  • Egyesével, vagy egy csomagban is megvehetjük a játékokat
  • Az Assassin's Creed Chronicle trilógia PC, Xbox One és PS4 platformra lesz kapható

A Ubisoft tavaly jelentette be, hogy az Assassin’s Creed Unity Season Pass keretében nemcsak letölthető játékot kapunk, hanem egy teljes játékot is az Assassin's Creed Chronicles: China képében. Ez egy oldalnézetes platformjáték, amely a sorozat mellékágának tekinthető, és egyúttal egy új irányvonal kezdetének is -- szeptemberben az Assassin's Creed Unity kreatív direktora, Alex Amancio azt mondta, nemcsak egy játékot akarnak, és noha akkor ez még csak terv volt, ma már valóság.

A stúdió közölte, hogy az Assassin's Creed Chronicles: China egy trilógia első része, amit az Assassin's Creed Chronicles: India, majd az Assassin's Creed Chronicles: Russia követ. Az első részben a 14. századi Kínába utazunk, ahol Shao Jun kapja a főszerepet, majd irány 1841 és India, ahol az Assassin's Creed: Brahman képregényben látott Arbaaz Mir kerül az irányításunk alá, végül pedig 1918, Oroszország a célpont, és az Assassin's Creed: The Fall, illetve a The Chain képregényben már megismert Nikolai Orelov kalandjait élhetjük át.

A tervek szerint az Assassin's Creed Chronicles: China április 22-én fog megjelenni, a másik két rész pedig valamikor ősszel. Mindhárom játékot külön, vagy egy nagy csomagban is megvehetjük majd, árat azonban még nem kaptunk. PC-re, Xbox One és PS4 konzolra lesznek kaphatók a laza trilógiát alkotó játékok.