Az Ozone Neon M50 nevű gamer egere nem szórakozik: a gyártó elmondása szerint a legprecízebb optikai szenzorral rendelkezik az egész piacon. Az érzékenysége az új Pixart PMW3310-nek köszönhetően akár több mint 5000 DPI is lehet, ami tökéletessé teszi ezt a rágcsálót az esportoláshoz.

„Ismertek vagyunk arról, hogy támogatjuk a profi játékosokat és az esportolókat, és folyamatosan tanulunk is tőlük. Tudjuk, mi kell nekik, valamint ismerjük azokat a kihívásokat, amelyekkel minden bajnokságon szembe kell nézniük” – mondta Rojo Galvín, az Ozone ügyvezető márkamenedzsere.

ozon2.JPG

Az egér sajnos egyelőre csak jobbkezesek számára elérhető, tartalmaz hat programozható gombot, valamint a benne levő LED-ek színét is állíthatjuk egy szoftver segítségével. A gyártók elmondása szerint a nemrég megjelent Neon M50-ért a profizmusa ellenére csupán 49,90 eurót kérnek el, ezért az árért pedig egy három dolláros G2A ajándékutalványt is kapunk. Az egér két színben kapható: gumiborítású feketében és fényes fehérben. Az egérről még többet megtudhattok az Ozone hivatalos oldalán.

ozon1.JPG