• Februárban egy ingyenes új játékmódot és pályát kap a Warhammer: End Times - Vermintide
  • Az első fizetős DLC is ekkor jön
  • A Schluesselschloss egy új pályát hoz
  • Ha tudsz egy jobb nevet adni a csomagnak, akkor tiéd ingyen

A Fatshark már a Warhammer: End Times - Vermintide megjelenésekor jelezte, hogy hosszú távban gondolkodnak, ha a játék támogatásáról van szó, ennek szellemiségében pedig most be is jelentették a legújabb tartalmakat.

EGY INGYENES JÁTÉKMÓD ÉS PÁLYA, VALAMINT EGY FIZETŐS ARÉNA JÖN.

Mindenki számára ingyenes lesz a februárban esedékes Last Stand meccstípus, ami lényegében egy hordamód, amiben a harcosok feladata az, hogy addig állják a sarat a hullámokban támadó patkánylények ellen, ameddig csak lehetséges. Ehhez társul az új, szintén ingyenes pálya, a Town Meeting, amely Ubersreik városában kapott helyet.

A fizetős DLC, a Schluesselschloss (komolyan, ez a név) egy új pályát hoz, ami Ubersreik falain kívülre vezeti a játékosokat, hogy gigászi hegyek árnyékában és zúgó vízesések dallamára irtsuk a megállíthatatlan ellenfeleket. A DLC fontos tulajdonsága, hogy nem fogja megosztani a közösséget, vagyis a négyfős társaságból elég, ha csak az egyiknek van meg a DLC, mindenki más csatlakozhat hozzá, és játszhat a térképen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Fatshark egyébként nagyon is tisztában van azzal, hogy a Schluesselschloss egy megjegyezhetetlen és leírhatatlan név, ezért egy játékot hirdettek. A feladat az, hogy egy frappáns becenevet adjunk a DLC-nek -- a 100 legjobb javaslat ingyen megkapja az egyelőre pontos ár és megjelenési dátum (valamikor februárban jön) nélküli kiegészítőt.