A Far Cry 4-et és az Assassin’s Creed 3-at kreatív igazgatóként jegyző Alex Hutchinson a CVG-nek árulta el, hogy egy olyan kisebb költségvetésű és fejlesztői kapacitású játékra adott engedélyt neki a Ubisoft, mint amilyen a Far Cry 3: Blood Dragon, a Valiant Hearts és a Child of Light volt.

„A Far Cry 4 befejezése után engedélyt kaptunk a kiadótól, hogy az Assassin’s Creed 3-on és az Assassin’s Creed 4: Black Flagen dolgozó csapat egy részével valami újba fogjunk bele” – mondta. „Ebben az a kihívás, hogy miközben alacsonyan tartjuk a költségeket, több ezer ember bevonása nélkül csinálunk valami nagyon jó, új címet.”

Hozzátette továbbá, hogy mindez még nem jelenti azt, hogy a projekt végül kész játék formájában a piacra kerül. „Remélhetőleg ha visszatérünk erre egy év múlva, már mutathatok valamit. Természetesen addigra nem leszünk készen, de talán már megmutathatom.” Nos, mi is reméljük, hiszen a Ubisoft korábbi kis projektjei, például a már említett Far Cry 3: Blood Dragon, a Valiant Hearts és a Child of Light is igen szórakoztató alkotások voltak.

alex-hutchinson.jpg