• A Battlefield: Hardline végleges változatában nem lesz könnyű hozzáférni az aknákhoz és a rakétavetőkhöz
  • A tesztelők kérték ezt, mert szerintük nem passzol a játékhoz.
  • Az aknákat a és rakétavetőket a pályán találjuk majd meg, vagy a kocsink csomagtartójába helyezhetjük
  • A Visceral Games továbbá frakció specifikus fegyvereket is készít

A Visceral Games komolyan veszi a bétatesztelést és folyamatosan dolgozik azon, hogy a Battlefield: Hardline olyan játék legyen, amivel nem csak ők, hanem a játékosok is elégedettek lehetnek. A csapat már nem először beszélt arról, hogy milyen változtatásokat hoztak a visszajelzések alapján, s most megint arról van szó, hogy csiszoltak a játékmeneten.

Steve Papoutsis a VG24/7-nek nyilatkozott, s elmondta, hogy a végleges játékban nehezebb lesz aknákhoz és rakétavetőhöz jutni. A tesztelők úgy érezték, hogy habár ezek az eszközök szerves részeit a Battlefield-élménynek, nem igazán illenek bele a rabló-pandúr körítésbe, így kivették ezeket a kezünkből.

Természetesen hozzáférhetünk majd ehhez, de nem kezdhetünk ezekkel. Két módunk van aknához vagy rakétavetőhöz jutni: az egyik az, hogy a pályán meg kell ezt keresnünk, az irányításunk alatt tartani a spawn pontot, hogy fölénybe kerüljön a másik csapattal szemben, a másik lehetőség pedig az, hogy a kocsink csomagtartójában tároljuk a fegyvereket, s akkor szedhetjük ezeket elő, ha a megfelelő járgányba pattanunk.

Papoutsis továbbá elmondta azt is, hogy frakció specifikus fegyvereket is készítenek, ugyanis ez volt a tesztelők másik nagy kívánsága.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!