A Deep Silver még egy kört futtat a Saints Row- és a Dead Island sorozatok legutóbbi részeivel, ugyanis feltűnt a Saints Row 4: Game of the Century Edition, a Dead Island: Riptide Complete Edition, valamint egy Dead Island kollekció.

A Saints Row 4: Game of the Century Edition a német Amazon rendszerében jelent meg, majd pedig a maga a kiadó is megerősítette, hogy ebben a csomagban minden egyes letölthető tartalom a markunkat üti. Összesen 26 DLC-ről van szó, amik között az egészen kicsi bővítményeket, vagyis a ruhapakkokat és a nagy expanziókat, úgy mint az Enter The Dominatrixot is megtaláljuk. Mindez 30 euróba kerül, s elvileg május 9-től lesz megvásárolható.

saints-row-4-game-of-the-century-edition.jpg

A másik két csomag létezését még nem ismerte el a kiadó, de minden valószínűség szerint nem tévedés volt, hogy francia Amazonnál előkerült a Dead Island: Riptide Complete Edition, ami az alapjáték mellett a Fashion Victim és a Survivor Pack DLC-ket tartalmazza 20 euró ellenében, bár a megjelenési dátum egészen biztosan téves, ugyanis a leírás szerint ez már márciusban megjelent.

Szintén a franciáknál található meg a Dead Island Double Pack, ami 30 euróért az eredeti Dead Island Game of the Year kiadását és a Dead Island: Riptide Complete Editiont tartalmazza. Ez április 24-én várható.