A Naughty Dog Seth Rogant és Evan Goldberget (Itt a vége, Zöld Darázs) akarta megszerezni az Uncharted mozifilmhez, mely augusztusban újra rendezőjét vesztette, de az írópáros rendre visszautasított minden ajánlatot.

„Állandóan arra kértek engem és Evant, hogy írjunk Uncharted-filmet” -- nyilatkozta Rogan az IGN-nek. -- „Évek óta ezzel jönnek… Nagyjából négy éve.” Goldberg is hozzátette a magáét: „De az csak egy Indiana Jones lenne. Ha meg tudnánk oldani, hogy ne legyen Indiana Jones-klón, az csodálatos volna.”

A jelenleg parkolópályán keringő filmet 2007 óta szeretné tető alá hozni a Naughty Dog. Legutóbb Mark Wahlberget szemelték ki Natan Drake szerepére, de mivel az őt kiválasztó David O. Russell kiugrott a projektből, Wahlberg is lekerült a porondról. A Russellt váltó Neil Burger az alapjaitól kezdte újra a munkát, és fontolóra vette, hogy a Firefly és Castle sorozatok főszereplőjét, Nathan Filliont szerződteti. Burger viszont tavaly szintén lelépett, Fillion maradt Rick Castle, a forgatókönyv pedig jelenleg Marianne és Cormac Wibberley-nél van, akik olyan filmeken dolgoztak, mint a Nemzet aranya 1-2, a Bad Boys 2 vagy a Charlie angyalai.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Uncharted 3: Drake's Deception -- Megjelenés: 2011. november 2. (Playstation 3) -- Gépigény: Nincs