A GamErevents jóvoltából most full extrás busszal, League of Legends rajongókkal közösen utazhatsz ki a krakkói Tauron Arénába az LCS Döntőre augusztus 28-án, hogy élőben szurkolhass kedvenc csapatodnak.

Az utazásra az első 20 jegy akciósan 29900 forint, azután 32000 forint. A jegyek korlátozott számára való tekintettel 15000 forint foglaló fizetése esetén augusztus 10-ig lefoglalhatjátok jegyeiteket, a fennmaradó összeget pedig augusztus 15-ig van időtök átutalni. A foglaló nem visszatérítendő! A jegyek megvásárolhatóak a GamerEvents webshopjában átutalással.

Hogy mit kapsz a pénzedért? Nos, természetesen az oda-vissza utat, étel és italfogyasztást az oda és visszaútra (üdítők, ásványvíz, szendvicsek stb.), belépőt az LCS Döntőre, háromfogásos menüvacsorát (leves, főétel, desszert, víz) Krakkó óvárosában, utasbiztosítást, nyakba akasztható infokártyát a szükséges információkkal (magyar és angol nyelvű információk), valamint a tömegközlekedés díját a döntő helyszíne és az étterem között.

lcs-donto-gamerevents.jpg

Az utazásról további információkat a GamerEvents oldalán olvashattok.