Batman: Arkham Origins, a Battlefield 4 és az Assassin's Creed IV: Black Flag után ezúttal a november 15-én megjelenő LEGO Marvel Super Heroest vettük elő, hogy bemutassuk nektek a Vágjunk bele! videórovat keretén belül. A videó ezúttal is közel fél órás, és ahogy korábban, most sem egy tesztről vagy egy Ezzel játszunk videóról van szó, hanem egy játékmenettel tarkított beszélgetésről, amiben Bate és Chris diskurálnak az új LEGO-játékról.

A videóban természetesen igyekszünk kerülni a spoilereket, és a játék második pályáján robogunk végig, méghozzá Free Play módban. Bár a Vágjunk bele! videósorozat célja, hogy egy-egy program elejét mutassuk be nektek, ezúttal azért rúgtuk fel ezt a "szabályt", mert az első pályát már bárki végigjátszhatta a PGO-ról is letölthető demóban.

Ami a videót illeti, akárcsak a szintén új Kibontjuk! sorozatunknál (Assassin's Creed IV: Black Flag - Skull Edition és Batman: Arkham Origins Collector's Edition), most is várjuk a véleményeiteket és az észrevételeiteket, és ha tetszik a videó és a sorozat, akkor dobjatok nekünk egy like-ot a YouTube-on!