• A Vaják: Tűzkeresztség a tervek szerint június 10-én jelenik meg
  • Az ára várhatólag 2990 forint lesz

A magyar Witcher-rajongóknak fenemód jó dolguk van. A The Witcher annak idején a magyar felirat mellé magyar szinkront is kapott, s bár az Assassins of Kings mellé az már nem járt, és a Wild Hunthoz sem fog, a magyar feliratot újfent megkapjuk.

Ami viszont mindemellett igazán remek hír, hogy a földi jóságokkal megtömött Witcher 3 magyar kiadásai mellett még a játékok alapjait adó és előzményeit elmesélő könyvsorozat, az Andrzej Sapkowski tollából fogant Vaják sem szakad félbe. Az utolsó kívánság, A végzet kardja, a Tündevér és A megvetés ideje után június 10-én a PlayON-nak hála a hazánkban is megjelenik a Vaják: Tűzkeresztség.

A könyv a Megvetés idejének közvetlen folytatása. Ríviai Geralt a Thanedden elkövetett puccs után Brokilonban lábadozik. Neveltje, Ciri, akit neki szánt a sors, eltűnt, utoljára állítólag Nilfgaardban látták. És mit adnak az égiek, Geralt elindul a driádok földjéről, hogy átvágjon a háború dúlta vidéken, miközben egyre több társra lel az úton. Természetesen nem laza kis túrán vesznek részt, útjuk során véres és halálos konfliktusok várnak a kis kompániára.

vajak-tuzkeresztses.jpg