A magyar NeocoreGames elárulta, hogy 2013. november 20-án kiadják a nagy sikerű The Incredible Adventures of Van Helsing bővített változatát, azaz a Complete Packet. A csapat egyelőre csak annyit árulhatott el, hogy az új kiadás tartalmazni fogja a Blue Blood DLC-t, a két új kaszt DLC-t (Thaumaturge és Arcane Mechanic), illetve lesznek egyéb extra tartalmak is, ám ezek mibenlétét most még titok övezi.

A Complete Pack ára 19.99 dollár lesz, és aki vásárlás előtt ki szeretné próbálni az idén megjelent Van Helsinget, az a csomaggal párhuzamosan kiadásra kerülő demónak köszönhetően már ezt is megteheti majd. A NeocoreGames ráadásul egy beharangozó videót is készített, fokozandó a The Incredible Adventures of Van Helsing Complete Pack megjelenésével kapcsolatos várakozást.

Ha pedig még többre vagy kíváncsi az alapjátékkal kapcsolatban, akkor mindenképpen olvasd el a programról készített tesztünket, vagy ha a mozgóképeket részesíted előnyben, akkor tekintsd meg a Van Helsingről készített videotesztünket.