A tennók nagy örömére a Digital Extremes folyamatosan fejleszti a Warframe-et, ráadásul az update-ek komoly tartalmakat adnak a játékhoz, olykor teljesen megváltoztatva a mechanizmust. Így lesz ez a közelgő Echoes of the Sentinel esetében is.

A csomag legfontosabb tagja az Equinox nevű új warframe, amely „nappali és éjszaki üzemmódba” is kapcsolható, offenzív és defenzív képességekkel ruházva fel viselőjét. A másik újdonság a Parkour 2.0, amely valódi űrnindzsákká változtatja a játékosokat, megajándékozva őket a dupla ugrással, a falon futással, vagy akár a célzott rárepüléssel. Apropó repülés: immár a víz alá is merülhetünk, ahol az archwing továbbra is funkcionál, így felfedezhetjük az óceán fenekét, és persze parázs csatákat vívhatunk a Defense, Survival, Capture, Rescue, Mobile Defense, Exterminate és Sabotage játékmódokban. Érkezik tovább egy friss küldetéssor Natah néven, smét megvívhatunk a még keményebb Tyl Regorral, akinek pajzs-fejsze fegyverzetét (Anck and Brunt) is megszerezhetjük, de olyan jószágokat is kézbe vehetünk, mint a robbanó archwing löveg, a Grattler, a Harpak nevű automata szigony, a Twin Grakatas és a repeszrakétákat eregető Kulstar.

A fentieken kívül is még számtalan jóság vár ránk, így a hűséges kubrow új vértbe bújtatható, hogy aztán értékes erőforrásokkal térjen vissza portyájáról, a Conclave is fejlődött – napi kihívások, új pályák, 19 friss mod vár ránk --, és hősünket is tovább csinosíthatjuk.

A Warframe Echoes of the Sentinel update-je hamarosan befut, addig is íme egy videó a fontosabb újdonságokról a PC Gamer jóvoltából, de a hivatalos oldalon is találtok infókat.