• Warhammer 40K: Dark Nexus Arena bejelentés
  • MOBA a Warhammer 40K-univerzumban
  • Pörgős meccseket ígér a csapat
  • Megjelenés: valamikor 2016-ban
  • Még idén indul a korai hozzáférés

A kanadai Whitebox Interactive bemutatta az első játékát, ami egy MOBA a Warhammer 40K-univerzumban. A program a Warhammer 40 000: Dark Nexus Arena címet kapta, és nagyjából ugyanazt a játékélményt nyújtja majd, mint a többi, ebben a zsánerben nyomuló játék, azzal a különbséggel, hogy a fejlesztők a formulát felpezsdítették némi, a twin-stick shooterekben látott elemekkel, hogy a megszokottnál gyorsabb tempójú meccseket kapjunk.

A Warhammer 40 000: Dark Nexus Arena a Dark Eldar fővárosában, Commorraghban játszódik, ahol a Wych Cults által fenntartott véres arénákban folyik majd a küzdelem Space Marine, Ork és Tau harcosok között. Oldalanként négy-négy hős fog összecsapni, a felhozatal pedig elég változatosnak ígérkezik, a Warhammer 40K-univerzum különböző szegleteiből összegyűjtve a veteránokat.

A játék a tervek szerint valamikor 2016-ban fog megjelenni, de nem kell olyan sokat várni, hogy kipróbálhassuk, ugyanis az év második negyedében, április és június között jön a korai hozzáférés, sőt már most megvásárolhatjuk a hozzáférésünket. A Raider alapítói csomag 25 dollárba kerül, de van egy 250 dolláros pakk is az igazán elszántaknak.