Ma tudtuk meg, hogy a Watch Dogs Bad Blood című DLC-je szeptember 30-án fog megjelenni -- akik megvették a Season Pass csomagot, azok egy héttel korábban élvezhetik az új kalandot, melynek főszerepében a jó öreg T-Bone Grady áll. Az események közvetlenül az alapjátékban történtek után indulnak be, amikor is T-Bone igyekszik nyomtalanul eltűnni, de előtte még persze van pár elvarratlan szál, többek között egy régi cimbora, Tobias Frewer kisegítése, mindezek pedig megnehezítik a felszívódást.

A Bad Blood fegyvereket és perkeket mutat be, illetve egy új játékszert is kapunk, a Eugene névre keresztelt távirányítható autót, amivel -- az alábbi videó tanulsága szerint -- a legkeményebben őrzött helyekre is könnyedén bejuthatunk, ráadásul anélkül, hogy meg kellene mozdulnunk.

A DLC-ben mindezeken kívül új mellékküldetéseket is kapunk a Street Sweep megbízások formájában. Ezeket egyedül vagy kooperatív módban teljesíthetjük, a célunk pedig az, hogy az Aiden távozása után újra nyomuló bandáktól megtisztítsuk az utcákat.