A Dedsec hackercsapata azzal a keresett meg minket, hogy továbbítsunk felétek egy videoüzenetet:

A segítségetekre van szükségük, ugyanis van egy Magyarországon működő illegális szervezet, ami Európa-szerte millió kisállattulajdonos életét keserítette meg. A Doogle Kft. hivatalos tevékenysége állatmenhelyek üzemeltetése, ez azonban csak egy álca. Valójában elrabolják az állatokat és eladják kísérleti célokra Ázsiába. A DedSec terve a segítségetekkel bejutni a Doogle szerverére, és az ott felhalmozott piszkos pénzt egy valódi állatmenhely számlaszámára átutalni. Ha szívesen segítenél a hackereknek, akkor látogass el a www.dedsec.hu oldalra, ahol megtalálod a hackertámadás részletes stratégiáját.

Természetesen a segítségetek nem marad jutalom nélkül, a következő nyeremények valamelyike akár a te öledben is landolhat: mindenki, aki teljesíti a második szintet, kap egy kódot e-mailben, amit az e-mail címével együtt kedvezményes Watch Dogs játékszoftver vásárlására használhat (a részleteket a www.dedsec.hu oldalán találjátok).

A második szint teljesítői között egy Watch Dogs hátlappal ellátott Samsung Galaxy Tab3-at és további Watch Dogs ajándékokat sorsolnak ki. Aki először teljesíti a harmadik szintet, az egy PS4 konzol tulajdonosa lehet. Amennyiben senkinek sem sikerül átjutni a harmadik, valódi hackert igénylő szinten, akkor a második szintet teljesítő játékosok között kerül kisorsolásra a konzol.