A Giant Sparrow csapata tavaly decemberben, a PlayStation Experience során mutatta be a világnak a legújabb játékát, a What Remains of Edith Finch című programot, amivel kapcsolatban most újabb részleteket osztottak meg, készülődve az E3-as bemutatóra.

A What Remains of Edith Finch egy kalandjáték szerűség lesz, amiben a Finch család tagjainak halálát ismerhetjük meg. A narratíva epizodikus tálalást kapott (maga a játék egyben jelenik meg), amit a több mint 100 éves, rengeteg érdekességgel és furcsasággal teli családi ház fog össze. A főszereplő, a címbéli Edith, a házat bejárva fogja felfedezni a múltat, mégpedig úgy, hogy az egyes rokonainak a hálószobájában lévő mementók, fényképek vagy naplók útján élheti át a szürreális, egymástól gyökeresen eltérő eseményeket, a történet végén pedig az is kiderül, hogy miért Edith az utolsó életben maradt Finch.

A játékot az E3-on részletesebben is láthatjuk majd, ahol a Giant Sparrow a játék elejét és az első történetet is be fogja mutatni. Addig is itt az új trailer, a galériában pedig képek várnak.