• Bajok voltak a GreenManGamingnél árult Witcher 3 kulcsokkal
  • A vásárlók nem kapták meg időben az előrendelt játékot
  • A kulcsok azóta megérkeztek
  • A GreenManGaming egy 40%-os kedvezményt biztosító kuponnal kért bocsánatot az előrendelőktől

A The Witcher 3 megjelenése előtt nagy sztori volt, hogy a GreenManGaming a CD Projekt állítása szerint olyan kódokat árul, amelyek nem megbízható forrásból származnak, ezért a kiadó arra intett mindenkit, hogy inkább ne onnan vásároljanak. A GMG erre válaszul azt mondta, hogy a kódok hitelesek, csak nem közvetlenül a lengyel cégtől származnak, hanem annak egyik megbízható partnerétől.

Az ügy akkor ennyi volt, de most itt egy újabb eset. A megjelenés napján, május 19-én a GreenManGaming egy rakás olyan levelet küldött ki az előrendelőknek, amiben egy technikai hiba miatt egyszerűen nem volt kulcs. A dologból nagy balhé lett, a vásárlók teljesen jogosan több oldalon keresztül követelték a játékukat vagy a pénzüket -- a kódok persze azóta megérkezetek (bár van, amelyik nem működik), sőt a cég egy jelentős kedvezménnyel igyekszik kiengesztelni a vásárlóit: mindenki, aki előrendelte a játékot és nem kért pénzvisszafizetést, egy kupont kapott, ami 40%-os kedvezményre jogosítja fel a következő vásárlás alkalmából.

Az eset természetesen negatív fényt vet a boltra, és habár a többség számára pozitívan zárult a dolog, egész biztos, hogy a jövőben kétszer is meggondolják majd, hogy ott vásároljanak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!