Végre az Xbox One tulajdonosok is megkapják a The Witcher 3: Wild Hunt 1.3-as javítását, ami számtalan hiba mellett orvosolja az egyik legkomolyabbat is: a mentési gondokat. Azonban van még egy igazán bosszantó hiba, az a bizonyos XP-bug, amiről a tegnapi nap folyamán számoltunk be. Nos, jó hír, PC-n már hétfőn megkapjuk ehhez a foltot, a konzolosok pedig pár nappal később az 1.4 patch keretében.

Rossz hír viszont, hogy Marcin Momot közösségi koordinátor szerint az emiatt elveszett pontokat már nem kapjuk vissza. Azonban állítja, hogy ez nem fog a továbbiakban gondot okozni, hiszen ha nagyobb eltérés van a küldetés és Geralt szintje között, akkor amúgy sem kapunk marginális jutalmat. Úgyhogy gond nélkül végigjátszhatjuk majd a játékot.

Ennek ellenére én óva intenék attól mindenkit, hogy belevágjon ilyen alacsonyabb szintű küldetésekbe, ha észlelte a hibát, mert nekem volt szerencsém ezt a problémát két szinttel lejjebb lévő küldetésnél is érzékelni, és az azért valószínűleg nem 50 XP-émbe került.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!