A The Witcher 3: Wild Hunt kiadását Ausztráliában, Új Zélandon és Európa legtöbb országban a Namco Bandai végzi (de nálunk például a Cenega fog bábáskodni a játék felett), így elég jó rálátásuk van az előrendelésekre. És közölték is a megdöbbentő tényt: a program limitált gyűjtői kiadását olyan sokan előrendelték, hogy az Egyesült Királyságban már majdnem lefoglalták az összes darabot.

„Mindig számítunk az ilyen nagynevű játékok jó fogadtatására, de a The Witcher 3: Wild Hunt Collector’s Edition körüllengő mérhetetlen érdeklődés az, amit ez a játék megérdemel. Az E3 is egy remek példa volt arra, hogy a CD Projekt nem fogja vissza magát, ha minőségről van szó” – mondta Lee Kirton, a Namco marketing- és PR-igazgatója.

A Witcher 3 gyűjtői kiadása tartalmazza az alapkiszerelésben is megtalálható zenei anyagot, a The Witcher-univerzumot bemutató Compendium kötetet, a játékvilág gazdagon illusztrált térképét, egy pár matricát, valamint a csak a Collector’s Editionhoz járó 200 oldalas művészeti albumot, az egyedi fémdobozt, egy gyűjtőknek szánt Witcher-medált, és egy kézzel festett szobrot, ami Geralt és egy griff küzdelmét örökíti meg. A játék magyar felirattal 2015. február 24-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.