• Nem kell többet kardozni a Witcher 3-ban ezzel a moddal
  • Minden csatát egy Gwent parti dönti el
  • Az egész játék teljesíthető így
  • Ajánlott olvasmány: The Witcher 3: Wild Hunt teszt

Abban azt hiszem, egyet érthetünk, hogy meglehetősen véres játék a Witcher 3, egy átlagos órányi kalandozás során ugyanis tucatjával repülnek a végtagok, és literszámban lehet mérni a kiontott vért. Ezzel persze nincs is gond, az alapanyag ezt kívánja meg, és nem véletlenül kapott M besorolást a program, de mi volna, ha a folyamatos küzdelmet családbarát formában tálalnánk.

Erre a kérdésre kereste a választ DickDangerJustice, és meg is találta a módját annak, hogy új színt vigyen a Witcher 3 játékmenetébe. A Hearts of Card nevű mod minden küzdelmet egy Gwent kártyacsatára cserél -- amint megtámadsz valakit, vagy sebzést szenvedsz el, a program automatikusan lefuttat egy partit, és ha jobb lapjaink voltak, akkor győzedelmeskedve folytathatjuk utunkat, miközben 30 egységnyi sugárban mindenki „elalél” ügyességünktől, de ha nem, akkor irány a töltőképernyő. Így néz ki mindez a gyakorlatban:

A készítő szerint az egész kampány teljesíthető ilyen módon, a későbbiek során pedig tovább fog csiszolni a részleteken, hogy a fejlődésünket jobban kövessék az ellenfelek, a játékon belüli gazdaság a kártyák köré rendeződjön, a főellenfelek pedig különleges lootot adjanak.

Ha érdekel a Hearts of Card, akkor a Nexusmods oldalról töltheted le, ám érdemes talán várni pár napot, ameddig tisztázódik a portál helyzete, a hétvégén ugyanis feltörték az adatbázist, és legalább három Fallout 4 mod állományait megpiszkálták. Lehetséges, hogy ebben más alkotások is érintettek, így nem árt óvatosnak lenni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!