• Itt a World of Tanks 9.3-as frissítése
  • Új tankok
  • Kibővített Strongholds játékmód
  • Átalakított Murovanka pálya
  • Javítottak pár tank működésén
  • Új grafikai elemek mutatkoznak be
  • Büntetés jár azoknak, akik meccs közben kilépnek vagy nem csinálnak semmit
  • World of Tanks teszt

Megjelent a World of Tank legújabb, 9.3-as frissítése. A fejlesztők új tankokat mutatnak be, hat meglévő lánctalpas modelljét frissítették fel, új grafikai elemeket építettek be, javítottak a lepattanó lövedékek működésén, továbbá kibővült a Strongholds játékmód, átalakult a Murovanka pálya és finomhangoltak néhány tank működésén -- mindközül azonban a legérdekesebb az, hogy a 9.3 Update igyekszik gátat szabni a sportszerűtlen játékosoknak. A World of Tanks nagy problémája, hogy sokan a csata vége előtt, működő tankkal kilépnek, vagy éppen semmit sem csinálnak, még csak meg sem mozdulnak. Ezt a két jelenséget igyekszik visszaszorítani a Wargaming a frissen bevezetett büntetésekkel.

A kilépegető játékosok figyelmeztetést kapnak, ha idő előtt akarják elhagyni a csatateret, s noha az első intő után még nem történik semmi, de ha elegendő figyelmeztetés gyűlik össze, meg kell fizetniük azt az összeget, amit a meccs teljesítésével kaptak volna; nincs tapasztalati pont, marks of excellence és medálok, skirmishek esetén pedig az industrial resource is elmarad. Minden további szabálysértés további büntetést von maga után, de a tisztességesen végigjátszott meccsek után jár, ami jár. Hasonló büntetésre számíthatnak azok is, akik semmit sem csinálnak a meccs közben, tehát előbb figyelmeztetések jönnek, s csak ezek után csap oda a játék.

A Wargaming kihangsúlyozta, hogy nem azokat célozzák, akiknek néha megszakad a kapcsolata, vagy valamilyen sürgős ok miatt ott kell hagyniuk a játékot, hiszen pontosan ezért adnak először figyelmeztetéseket, illetve igyekeznek nem kiszúrni a kezdő játékosokkal, így akiknek még nincs kellő mennyiségű csata a háta mögött, azok megússzák mindezt. Ellenben a visszaesők, akik nem képesek megjavulni, azoknak a neve mellett a „Gyanús játékos” jelző szerepel majd -- ettől később meg lehet szabadulni normális, sportszerű játékkal.