Ha minden igaz, akkor az év végén, talán december 20. előtt fog megjelenni a World of Warcraft következő nagy kiegészítője, a Warlords of Draenor. A népszerű játék ötödik expanziója egy új területet mutat be, mégpedig az orkok legendás őshazáját, ahol az lesz a feladatunk, hogy megállítsuk az Iron Horde-ot, mielőtt lerohannánk Azerothot.

Az új kalandhoz egy rakás új küldetés és lehetőség társul, a karakterünket pedig immáron 100-as szintre húzhatjuk fel, így garantáltan nem fogunk unatkozni az előttünk álló megannyi óra során, ráadásul a World of Warcraft meg is szépül egy kicsit a felfrissített karaktermodelleknek hála, de nem kell aggódni, a géped bírni fogja a ráncfelvarrást.

A Warlords of Draenor tehát egy egészen nagy expanzió lesz, méghozzá akkora, hogy a Blizzard szükségesnek látta, hogy egy 30 perces videó segítségével részletezze a PvP-t és a kasztokat érintő fontosabb újításokat. A kamera előtt a harcrendszer vezető tervezője, Ion Hazzikostas, a kasztok vezető tervezője, Kris Zierhut, valamint a vezető tervező, Brian Holinka ül.