Emlékeztek a South Park Make Love, Not Warcraft (magyar keresztségben: Világok harca) című epizódjára, amikor a srácok vaddisznókat gyilkolva maxolják ki karakterüket, hogy legyőzzék titokzatos ellenfelüket? Nos, valami ilyesmi történt a valóságban is a Doubleagent nevű játékossal.

Doubleagent 2012-ben indította el pandaren karakterét, de ahelyett, hogy elérve a 10-es szintet elhagyta volna a The Wandering Isle kezdőterületet, csatlakozva a Szövetséghez vagy a Hordához, inkább „otthon” maradt. Szépen teljesítette a kezdőterület küldetéseit, leölte a mobokat az utolsó belőlük kifacsarható XP-ért, aztán dolga végeztével nekiállt gyógynövényeket szedni és bányászni. Így ment ez 173,5 napig, amikor végre elérte a 90-es szintet -- eme eseményt örökítette meg az alanti videó, ahol hősünket egy kisebb rajongótábor követi lépten-nyomon.

Doubleagent kifejezetten pihentetőnek találta ezt a normális játéktól eltérő megközelítést, és szerinte nem is volt olyan nehéz csinálni film- és sorozatnézés közben. Ráadásul, ha tőle megkérdik, hogy melyik bandához társult be, büszkén felelheti: egyikhez sem.