A múlt héten tragikus hirtelenséggel elvesztettünk egy sokak által kedvelt színészt és komédiást, Robin Williamst, aki karrierje során rengeteg kellemes pillanattal örvendeztette meg emberek millióit; az egyik legjobban szeretett csillag távozott, de emléke velünk marad, többek között a World of Warcraft virtuális terében.

Jacob Holgate és hozzá hasonló rajongók egy petíció segítségével sikeresen érték el azt, hogy a Blizzard beépítse a játékba a legendás színészt, most pedig felbukkant három NPC is, ami vele hozható kapcsolatba. Az egyik természetesen egy dzsinn (ő szinkronizálta az Aladdin palackba zárt szellemét , de van ezen kívül egy női karakter a Mrs. Doubtfire után, illetve egy férfi is, ami talán Mork az Egy úr az űrből című tévésorozatból. Mindhárom NPC a Robin The Entertainer nevet kapta.

A karaktermodellek egyelőre csak a Warlords of Draenor bétakliensének kódjai között találhatók meg, így még kérdéses, hogy pontosan hol találkozhatunk majd velük, de a rajongók a World's End vendéglőt szemelték ki helyszínül.

world-of-warcraft-robin-williams.jpg