A nyár közepén már volt szerencsénk egy nagyobb adag World of Warcraft: Warlords of Draenor bétakulcsot kisorsolni köztetek, és a nagy sikerre való tekintettel, na meg a Magnew Kft. és a Blizzard nagylelkűségének hála most ismét van egy csomagnyi bétánk (egész pontosan 30 darab kulcs), amely csak rátok vár! Több mint aktuális most sorsolni: az augusztusi PC Guruban 6 oldalas megaelőzetesben mesélünk arról, miért is ez lesz a WoW eddigi legjobb kiegészítője, ráadásul a héten már az is kiderült, hogy pontosan mikor is jelenik meg Warlords od Draenor.

A TEENDŐK

Természetesen a kulcsokat nem puszira adjuk, azért kicsit meg kell dolgozni, de csak minimálisan, hiszen minden regisztrált PC Guru olvasó beszállhat a versenybe.

FONTOS: A BÉTAKULCS KIZÁRÓLAG OLYAN BATTLE.NET PROFILON AKTIVÁLHATÓ, MELY MIND A WORLD OF WARCRAFT ALAPJÁTÉKKAL, MIND ANNAK ÖSSZES KIEGÉSZÍTŐJÉVEL (BELEÉRTVE A MISTS OF PANDARIÁT IS) ÉS AKTÍV JÁTÉKIDŐVEL IS RENDELKEZIK!

A teendők egyszerűek:

  1. Lépj be a PC Guru Online-ra a profiloddal.
  2. Hagyj itt, ezen bejegyzés alatt egy hozzászólást a kedvenc WoW-os élményedről péntek délig.
  3. Látogass fel szombat délután a PC Guru Online-ra, és ha neked kedvezett a szerencse, a privát üzeneteid között ott lesz a kód!

Sok sikert és jó játékot: találkozunk Draenorban!

A kódok beváltásából eredő problémákért, károkért a PC Guru Magazin és a Skorpió Print Kft. nem vállalfelelősséget. Az esetlegesen hibás / már felhasznált kódok cseréje nem megoldható a kódok limitált mennyisége és az utánpótlás hiánya miatt. A PC Guru és a Skorpió Print Kft. ezügyben segítséget nem tud nyújtani. A nyereményjátékban való részvétel a feltételek és szabályok automatikus elfogadásával jár, ezt követően reklamációnak helye nincs.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

RENDELD ELŐ MÉG MA!

Megtetszett a béta, vagy felkeltette az érdeklődésed a nyereményjáték a Warlords of Draenor iránt? Akkor van egy jó hírünk: a PC Guru Webshopban már kaphatő az előrendelői változat, mely lemez helyett egy kódot tartalmaz. Ha ezt az elkövetkezendő hetek és hónapok során aktiválod a Battle.net fiókodon, akkor a kiegészítő megjelenésének pillanatában belevetheted magad a játékba, anélkül, hogy ki kérne várnod, míg megérkeznek a telepítőlemezek!