A Microsoft az E3-as sajtókonferenciáján jelentette be, hogy év végéig minden hónapban két játékot ingyenesen letöltenek azok, akiknek van Gold hozzáférésük, s ezek a játékok az idők végezetéig a birtokunkban is maradnak, nem kell lemondanunk róluk a promóció végén.

A cég ma részletezte a programot, s elmondta, hogy minden hónap első, valamint 16. napján jelennek meg az ingyenes játékok, amiket aztán várhatóan egy bizonyos határidőig tudunk csak ingyenesen letölteni -- a cég mindösszesen a premierdátumokat közölte, de a promóció részét képző Fable 3 csak június 30-ig ingyenes, s így sanszos, hogy a többi címre is ugyanez vonatkozik majd.

Júliusban a két ingyenes játék a Halo 3 és az Assassin’s Creed 2 lesz, a későbbiekben érkező programok mibenléte azonban egyelőre még nem ismert. A Microsoft azt ígérte, hogy közönségkedvenc címeket válogattak össze. Te mit szeretnél ingyen megkapni?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Fable 3 -- Megjelenés: 2010. október 29. (Xbox 360) -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 12 GB