A Steamen az Early Access keretében már most elérhető a Miami Vice-ot idéző képi világgal és hangulattal operáló felülnézetes shoot 'em up, de ígérik Androidra, iOS-re és Macre, valamint -- most már -- Xbox One-ra is.

Indie alkotásról lévén szó a fejlesztő Modern Dream csapata egyedire vette a figurát, kötöttségek nélkül: a grafika egyszerű, de jól átlátható, a beszólások és a jelenetek szórakoztatóak, a küldetések faék bonyolultságúak. Mindez beillesztve egy felülnézetes lövöldébe, ahol a rosszfiúkon kívül elpusztíthatjuk a minket körülvevő környezetet is.

LA Cops

A játék hangulatát átitatja a 70-es évek zsarushow-ja, ezt imitálja a jellegzetes formájú napszemüveg -- ami mindenki fején ott díszeleg --, a hózentróger, a szakáll vagy a jellegzetes bajusz. A megvalósítás egyediségét jellemzi, hogy a Los Angeles-i zsernyákaink nem is rendelkeznek arccal, viszont annál nagyobb karakterük van.

Xbox One-ra március 13-án jön a játék, Steamen 10 euróért korai hozzáférésben már most elérhető 5 pálya, 6 zsarukarakter és 5 fegyver -- ez jelenleg kb. egy órányi játékidőt jelent.