A Microsoft ma egy új Xbox One konzolcsomagot jelentett be, amelynek különlegessége, hogy a matt színben tündöklő gép háttértára egy hibrid meghajtó. Az 1 TB-os SSHD a leggyakrabban használt állományokat SSD-n tárolja, így optimalizálva a rendszer működését -- az ígéretek szerint 20%-kal gyorsabban ébred fel a konzol alvó állapotból. 

A csomag része továbbá az E3-on bemutatott, méregdrága Xbox Elite kontroller is, természetesen vezeték nélküli kiadásban. A periféria pontosabb, mint bármelyik elődje, ráadásul személyre szabható, hogy bármilyen helyzetben tökéletes teljesítményt tudjon nyújtani. Ez egyébként működik Windows 10 PC-kkel is, ha inkább ott használnánk.

Az Xbox One Elite Bundle világszerte novembertől lesz kapható 499 dolláros vételáron. 

xbox-one-elite-bundle.png

Mindezen kívül megtudtuk, hogy jön a „sima” Xbox One kontroller új variációja. Ez a Lunar White nevet kapta, és fehér, fekete illetve arany színben tündököl, valamint egy tapadósabb borítást is kapott, a jobb kezelés érdekében. Az ára 64,99 dollár, és szeptember végétől lesz kapható, de egyelőre csak az Egyesült Államokbeli megjelenésről szól a fáma.

xbox-one-lunar-white-controller.png