Fél éve a Community-hez készített videóm igen jó nézettséget ért el (a többihez képest), de hiába volt ez, nem csináltam egy ideig új videót, egyéb elfoglaltságaim miatt. Ennek azonban most vége, ismét elkészült egy videóm, és remélhetőleg most már gyakrabban is fogok jelentkezni újakkal. Azt tudom, hogy van egy amit meg szeretnék csinálni, hogy legyen, mert a témában nem nagyon találni jó videót, de nagy nézettségre nem számítok vele kapcsolatban, úgyhogy az egy mellékprojektem lesz, ami nem jelent túl sokat, hisz már maga a videókészítés is mellékprojektje az életemnek

Miközben készítettem az AC3 videót, igen jól szórakoztam, mert a Ubisoft még mindig rettentő jó trailereket adogat ki, habár hiányoltam egy dubstep multiplayer trailert (bár a launch trailer kárpótolt legalább egy kicsit a jó zeneválasztással).
Remélem nektek is tetszeni fog (nem dubstep, nem kell megijedni) amit összehoztam:És összeállítottam egy playlistbe az eddigi AC videóimmal, így az egész egybe megnézhető, nem kell keresgélni. Akit érdekel az összes, az katt a monológra.