Eredetileg tegnap egy karácsonyi videót akartam felrakni, de nem sikerült végleg elkészülni vele, ráadásul a Star Trek Online legújabb javítása is kijött. Így úgy gondoltam, hogy miért is ne írnék újra róla.

Nyáron kijött a 6. évad, ami a játék fleet-jeit kovácsolta jobban össze, új felszerelések kíséretbén.
November közepén pedig kijött a 7. évad, ami új történetet, egy igen nagy felfedezhető bolygót, és sok egyéb érdekességet (és változást adott a játékhoz).Tegnap pedig télapó helyett Q jelent meg, és visszahozta a tavaly nagy sikert aratott téli vidámparkját. Ha valaki mindennap benéz, akkor egy ingyen hajót is fog kapni (igen megkérdőjelezhető egyensúlyi szempontból a hajó, bár legalább ingyenes, így nem P2W).
Itt részt vehetünk futóversenyeken, jégkorcsolyázhatunk, hógolyózhatunk, és még legyőzhetjük a környéket terrorizáló hatalmas hóembert is.
Amilyen bután hangzanak ezek a dolgok, olyan szórakoztatóak. Mivel nem sok jeges környezetet látni a játékban, ezért a hangulat alapból megvan, a hozzáadott mókák meg csak emelik az élményt.Szóval aki igazi kocka akar lenni, az jöjjön a Star Trek univerzum MMO-jába hógolyózni, ezt azért nehéz felülmúlni