És mi volt két éve? Hát mi más mint a Star Trek Online bétája. Január utolsó napján írtam a postot, addig tartott a béta. És most január közepén (talán a béta indulásának napján, erre már nem emlékszem) ingyenessé vált a játék. A béta óta sokat fejlődött, én most jobban szórakozok rajta, bár még mindig érezni itt-ott problémákat, amiket én MMO gondoknak tudok be, és nem a játéknak.

A kiadó itt is a Cryptic, akik már bizonyították, hogy tudnak F2P MMO-kat csinálni, és szerintem is rettentő jó a rendszerük, gyakorlatilag csak akkor fizetsz, ha valami nagyon megtetszik, ami nem szükséges a fő küldetésekhez (én például majdnem elcsábultam és majdnem megvettem az NX osztályú hajót amit kínáltak ).
Vannak eventek, ahol lehet jó cuccokat kapni, amiket egyébként elég nehéz beszerezni (most volt egy event, ahol egy srác 7000 dilithiumot szerzett, ami nem rossz).

Szóval még mindig ajánlani tudom a játékot, nagyon szórakoztató, lehet nem olyan jó mint mondjuk a ToR, de van egy előnye: ingyenes (és a Crypticnél ez tényleg azt jelenti, hogy ingyenes).
Itt van a beígért videó, nekem nagyon tetszik. Máshol ugyan lehetett volna máshogy vágni, de még így is egy nagyon ütős trailert kaptunk indulásra: