Szerintem mindenki, aki videókat csinál, szereti visszanézni a saját munkáit. Én legalábbis így vagyok ezzel. Bár azt is bevallottam, hogy főleg magamnak csinálom a videókat, és ha másoknak is tetszenek, az még egy hatalmas plusz. Egy ideje nem volt új videó, de most leporoltam a Premiere Pro-t, és újra nekiültem a készítésnek. A következő videóm előtt, nézzétek meg annak elődjeit, talán, hogy mennyit fejlődtem, és így talán könnyebb egy olyan videót várnotok, amiről eddig nem is tudtátok hogy készül

Természetesen azt a videót fogom elkészíteni, aminek az elődje a legtöbb nézőt hozta a profilomhoz, hiszen ez a logikus döntés. Ez nem más mint a Mass Effect 3. Ám most az előző részekkel ellentétben kimarad a Linkin Park. Ugye mindkét megjelent Mass Effect-hez csináltam egy videót, a Linkin Park adott Transformers filmhez írt zenéjével, de a probléma ott van, hogy az új Transformers nem csak minőségben múlta alá a többit, de LP zenében is, így egyelőre kétlem hogy azt fel fogom használni.
De az első résznél még tetszett a zene, íme a bizonyíték:


Pontosan egy évvel később jött a második videóm a második részhez. Itt már azért több rutinom volt, és tudtam hogy mit csinálok. Plusz ez azon videók egyike, amikre elmondhatom, hogy elég exkluzív tartalmakat is bemutat. A Normandy pusztulása a videó feltöltéséig (tudtommal) nem volt egyben elérhető, úgyhogy ha jól sejtem, ez a leghosszabb jelenet róla, a feltöltés napjáig, ami nyilvánosságra lett hozva (elég sok helyről kellett összekapargatnom a jeleneteket, úgyhogy a végeredményre elég büszke is voltam/vagyok).


Közben kijött az új Transformers, az új LP zenével, ami nagyon tetszett, így gondoltam csinálok annak is egy videót. Ez már kevésbé lett olyan jó mint az előző (kicsit sietősen csináltam), de jóval több nézőt hozott.


Következő augusztusban gondoltam ismét csinálok egy új videót, és el is kezdtem egyet. Majd rájöttem, hogy nincs elég anyagom, és nem leszek kész időre. Szóval jegeltem az ötletet, egy darabig, ami azt eredményezte, hogy a félig elkezdett projekt elveszett a meghalt HDD-mmel együtt. Nem sajnáltam, mert annyit nem dolgoztam vele, plusz nem is tudtam hogy elkészíteni. Aztán december környékén jöttek a pletykák a ME3 bejelentéséről, így gondoltam itt az alkalom, és elkezdtem csinálni a videót. Az alap ötlet ugyanaz, a megvalósítás ugyanaz, csak más programon belül (a Premiere Pro-val gondjaim voltak). A programváltás ugyan meglátszik, de nem a nézőszámon. A legnézettebb videómat sikerült feltöltenem, és talán az egyik legjobbat.


Eltelt megint egy fél év, jött a nyár, és gondoltam csinálok egy új videót. És mi mást vettem volna alapul, mint a tavaly debütáló, és engem meggyőző Falling Skies-t. A zene nagyon tetszett, és gondoltam az egyszerűbb utat választom, és elkészítettem alábbi videómat:


Sok év története egy ilyen postban. És hamarosan jön egy utolsó trailer, ami lezárja a Mass Effect trilógiát, és remélhetőleg az egész ME univerzumot. A zenét amit találtam hozzá kicsit meg kellett vágnom, de még ebben a formájában is nagyon tetszik, így szerintem másokat is meg fog győzni.
Feltölteni valamikor a jövőhéten fogom, úgyhogy már nem kell sokat várni rá