Nem sok történt velem azóta, hogy megírtam az utolsó bejegyzésemet, ez egy kicsit uncsi, de ez van.
Amikor nem unatkozok, akkor netezek, vagy "gamelek" valamivel, a blogra is ritkán felnézek, hátha valaki megszán egy-egy röpke kommenttel, értem ez alatt a másik kettő blogot (nem ezt, ezt én sz@rtam le XD) amik sikeresen le vannak sz@rva a nagy nép által, pedig mi erőlködünk, már a fülünk is vörösödik, a deezer meg beadta kulcsot (eddigi blog-zene szolgáltató) valami fákkomtudja mi van vele, csak egyszerűen nem hagy bejelentkezni, a blogon meg nem megy zene, ahogy azt ti is észre vehettétek. Mindegy, hagyom a nyavalygást, nem megyek vele semmire, max felhúzom magam.
Akkor ami jó történt velem. Mióta a PGO-n felhívták a figyelmem az animékre azóta egyre kevesebbet unatkozom, elég sokat fogyasztottam belőlük, sokféle stílusban, bár a szüleim még mindig furán néznek (illetve apám néha bejön és elkiáltja magát, hogy HAJIMEEEE!!! na az vicces) amikor eredeti nyelvű sorozatokat nézek, főleg, ha héliumos hangú 2D-csajok vannak benne...
Mangákat is szoktam olvasgatni, sőt, mostanában valakivel nekiálltam egy fordításának ( nem, nem mondom el kivel dolgozom rajta, csak, ha ő is beleegyezik) amiről később még írok majd, egyenlőre maradjon az is titok. Az oldalsávomat is nemsokára kipucolom, talán írok majd valami modról, vagy 'francsetudja, majd meglátjuk. Addig is legyetek rosszak, Na pá !