Jómagam is játszottam sok részével a sorozatnak.Én elsőként a Battlefield 2. részével ismerkedtem meg.Nagyon meghatározó élmény volt, hiszen a játék maga olyasmi mint egy GTA + CoD.Ez persze igen erős példa de jól tükrözi mi is van benne:Nagy mapok, fegyverarzenál,sok sok játékmód,és mindez megspékelve járművekkel.Nagyon jó volt beülni egy tankba és osztani az ítéletet a kínaiak vagy éppen a terroristák felett.Utána jött a másik nagy kedvencem a Battlefield 2142.Az ötlet szerintem jó volt.A játékot beleültetni ebbe a futurisztikus környezetbe jó döntés volt.Tényleg órákat tudtam vele szórakozni a járművek a fegyverek... nagyon szerettem.
Aztán teltek múltak az évek és hopp! jött a Battlefield 3.Ezt a nevet szerintem minden olvasó tudja..Háát erre csak egy szó van:
AWESOME!
A grafika,játékmenet,járművek,hangok egyszerűen minden fenomenálisan jó lett.Az optimalizálás is jó hiszen minimál konfigon is gyönyörű!Persze 100% játék nem létezik.A BF 3 egyetlen nagy szépséghibálya az Origin.Szerintem tiszta felesleges az egész.Persze az origin vita már lefutott és a 2 tábor a rinyálók (alias én is ) és a szeretők vagy eltűrők már többé-kevésbé lenyugodtak.
Keresek Játékostársakat Battefield 3 ban szóval ha játszanál akkor nyugodtan vegyél friendbe!Név: HUN-Kolaka (!!!Figyelem!!!Kezdő vagyok még!!!)
Meg kell még említenem a CoD és a BF játékosok közötti háborút is.Aki régebb óta tagja a PGO nak és olvassa a híreket láthatja a 2 tábor civakodását.Az én véleményem az hogy felesleges a vita.Szerintem mindkét játék egyaránt fantasztikus.(MAGÁNVÉLEMÉNY!)
Ha valakinek meg nem tetszik..Ne olvassa azon játék híreit.