Akkor az elején: Először is mi a rák az a Bubble Dream és mi/kik csinálják?
Nos a cégről/gyártóról nem sokat tudok annyi biztos a találmány kínai. És tárgyilagosan a Bubble Dream nem más mint tea.
Egy különleges felturbózott zöldtea. Az alapötlet egyszerű: Van 2 féle tea: Aromatea meg Krémtea v mi.
Ha ezt kiválasztottuk választanunk kell teánknak egy ízesítést ami a !kakaós! tól az almásig minden de legfőképpen kimondhatatlan nevű egzotikus gyümölcsből van sok. Ez kész akkor most választanunk kell bele bogyót. 2 féle bogyó van: Töltött pukkanós meg a gumicukorszerű. Az ízesítések szintén leginkább egzotikus gyümölcsök. ez kész belerakta a cuccost lezárta fóliával és mehetsz.

How it's made: Tea kiválasztva-> kiscsaj beletölti egy shakerbe.
Ízesítés kiválsztása Belenyomja a teába majd ad hozzá jeget és bele a shakergépbe.
Bogyó kiválasztás Simán belerakja majd egy géppel lefóliázza. Tömören ennyi.

És akkor a teszt:

Első alkalommal én egy krémteát kértem kakaósat (nagyon édesszájú vagyok és féltem azoktól a fura gyümölcsöktől) és egy fekete gyöngy nevű gumicukorhoz hasonló bogyóval kértem. Eredmény: Katasztrófa.

De adtam neki 2. esélyt így kipróbáltam valami egzotikusat asszem licsit meg pukkanó golyót. Az iható volt és egész jó úgyhogy azt ajánlom.

Konklúzió: Érdemes kipróbálni és aki fél tőle kérjen 3dl és akkor nem bukik sokat. Egyenlőre szerintem csak pécsen van ilyen bár megértem hogy nem terjeszkedik mert ha naponta van 10-20 vásárló már jó.