Jelenleg a Doom3-at nyűvöm, de sajna bűnös módon, mivel cheatet használok. No nem a teljes repertoárt, csak a "Isten"-nek elnevezettet, de így is nagy megalázás számba megy ez számomra, mivel már évek óta nem használok cheat-et a játékokban. Eme játékot már sokszor elkezdtem, de sajna (gyengének nem mondható idegrendszeremet) ez a játék mégis valamilyen oknál fogva kikezdte. Mindig eljutok egy ideig a pályákon, de a folytonos stresszt és fel-fel ugrálást a gép mellől nem sokáig bírom és emiatt mindig elhagyom a Mars-ot húzamosabb ideig. Most elővettem és azt találtam ki hogy előbb cheattel, majd a nélkül nyomom végig azt a játékot aminek első két része nagy örömet hozott nekem, és amiket cheatek nélkül is sokszor végigkentem.

Viszont a Dilemma nem itt kezdődik hanem másik 3 játéknál. Ezek nem másak, mint a F.E.A.R., Quake 4 és a Stalker. Nem a választással van a gond, hanem azzal hogy most játszam e végig őket ( Már többször megtettem) vagypedig várjam meg míg új gép tübörög asztalom alján, amivel már igazán szép látványban élvezhetem eme Kitűnő Játékokat.
No eddig is végigjátszottam őket oly nagy kedvel őket, de ha már adott a lehetőség, hogy még részlet gazdagabb grafikával próbáljam ki őket akkor Miért ne?
Én sosam adtam a grafikára, és mindig is a játékélmény volt az első számomra, de fent említetten Miért Ne?
De valszeg nem fogom megvárni azt míg megérkezik az új masína, hanem belevetem most magam, valamely frenetisztikusan jó akció játékba.