Hello everyone. I'm Smoke93. This is The Jackass.....akarom mondani....izéééé....inkább kezdem előről...

2013 január 13.-a, hírek.

Bekövetkezett a maja világvége. Nem úgy mint vártuk. Nem úgy ahogy megjövendőlték, de bekövetkezett.
24 órával ezelőtt eddig ismeretlen okokból minden WoW szerver leállt. Az oka vélhetőleg, egy, a forráskódba írt önmegsemmisítő parancs, melyet valószínűleg még Bill Roper helyezett el.

Az elmúlt 24 órában a világ a feje tetejére állt:

Az ismert basszusgitáros raikoh csatlakozott egy indiai szerzetesrendhez, a CNNnek elmondta: Eddigi élete értelmetlen volt, a sok bulizás mára már kikészítette. Lelki békéjét ezentúl Buddhában keresi.

Japánban a sorozatos terrorcselekmények hatására lemondott az elnök Citroghost. A sorozatos akciók során meggyengült PC, illetve PS3 pártot a választásokon sikeresen megverte a Wii párt. Az új kormány a jővőt a mozgásérzékeny gazdaságban és a szép fehér színben látja.

Egy PGO fórumozónak, névszerint Commander3-nak az egyes források szerint: VAN MAGÁNÉLETE (WTF???). A kijelentés nagy botrányt kavart, egyesek gamerrasszistának, antijátékosnak titulálták. Az érintett és a fórum üzemeltetői nem kívántak nyilatkozni az esetről.

Meghalt NY124, a WoW elvonón lassan felépülni látszó játékosban a szerverleállások híre szerver...izéé....szervleállást idézett elő. Orvosai nyilatkozata szerint nem volt esély a megmentéseré, mire bárki bármit tenni tudott volna, már rég halott volt.

daswalker és DjSuperman92 semmi értékelhetőt nem tett, de mivel 5öst igértek a postomra beleírom őket is.

Sikeresen kimentették Zigil fogságából 6058v-t, a bagoly...akarom mondani fogoly híradónknak elmondta: Nagyon kemény volt Zigli börtöne....b@ssza meg...neeee, kérem NEEEE. Ne tegyék azt velem, mint a Kossuth Rádiós kollegával...ÁÁÁÁÁ...

*hangyaháború a képernyőn, statikus zörej a hangszóróból*

Folytatjuk...