2021. július 25. Kossuth-rádió Budapest. Híreket mondunk.

Ma ünnepli 70-edik születésnapját szeretett ügyvédünk John Bruce Thompson. Az erőszakos játékok elleni harc Terézanyája mentette meg a világot az olyan szörnyű dolgoktól, mint a GTA VI, a Wolfeinstein 4D, Ninja Gaiden 4 és a Call of Duty 8 nevű borzalmak. Thompson magánéletében egy higgadt nyugodt ember, nem várt hálát tetteiért. Boldogan él bahamai nyaralójában feleségével: Regina Pfeiffer-rel. Jack Krónikának azt mondta, nagyon örül, hogy kampánya sikeres volt 1 évtizeddel korábban, és az össze g*ci, antiszemita játékfejlesztő a pokolban eszi a sz@rt.

További híreink: Meghalt 10 ezer muszlim a legutóbbi amerikai atomcsapásban, Oroszország közben nyilatkozatot adott ki.
„Ha tovább folytatódik az arab országok támadása, Amerika készülhet az ellentámadásra.” – jelentette ki Dimitri Raszkalov orosz elnök.
Az ENSZ napirendre tűzte az ügyet, elkövetkező 2 hónapban tárgyalják is. Jelenleg a Micimackó botrányt élvez prioritást. A legutóbbi digitális feldolgozásban Micimackó Füles farkát egy szöggel tűzi a helyére, hogy ez mennyiben károsította a felnövekvő generáció fejlődését, még nem tisztázott. De a botrányosan erőszakos filmjei miatt többször elitélt Quentin Tarantino (gondoljuk csak a több helyen betiltott Tüskevár feldolgozására, amiben a főhősön egy csuka vérés sebet ejt) nem várhat semmi jót.

Meghalt Strauss Zelnick a Take-Two vállalat volt vezetője. A 21. század elején vezető Zelnick-et sok helyen csak az „Ördög ügyvédjének” hívják. Az egyesek szerint a Holocaustot is túlszárnyaló bűnlajstrommal rendelkező igazgatót otthonában érte halála. Seb nem található a testén, sem orvosi elváltozás. Vélhetően, egy a szekrényében féltve őrzött GTA 4 példány végzett vele orvul.
A cég politikáján változtató jelenlegi igazgató Jack Thompson nem nyilatkozott az ügyben.

Ezek voltak mai híreink, további szép napot kívánunk. Viszont hallásra.

Folytatás következik...