2009. július 4. szombat

Tökéletes alakalom volt a rajtaütésre. Senki sem számított rájuk. PGO elit team egy szórakozóhelyen mulatott. A trollok hajnalban, mikor már mindenki részeg volt támadtak. PGO elit team 80% meghalt, maradék 15% fórumozásképtelen.

2009. július 5. vasárnap

Fórum kihalt, nagy csönd, vihar előtti csönd. Halottak azonosítása folyamatban, de sokukon rituális sebek láthatók, mint például: "PS3 A ZISTEN"

2009. július 6. hétfő

Trollok eddigi legnagyobb támadása a fórum ellen megindul, adatbázisszerver annyira túlterhelődik, hogy az admin és moderátor jogok megszünnek. ]{redenc képtelen tovább rendet tartani. A fórumot lezárják.

2568. július 26.

Egy kutatóhajó érkezik a Föld bolygóra. A bolygó már rég szinte teljesen elpusztult, most mégis találnak egy szinte teljesen sértetlen elektronikai eszközt. Egy merevlemezt, tartalma egy kódolt adatbázis. A kód megfejtése időigényes művelet, sok multi cég versenyzett a régészeti leletért.

2568. július 27.

Kód egy része megfejtésre került, sajnos a vártnál nagyobb veszteségekkel.
Íme egy igen lényeges darab:


2568. július 28.

Teológusok szerint ezek az adatok bizonyítják, hogy a PS3 (PlayStation3: a több mint 500 évvel ezelőtt működő Sony vállat eddigi tudásunk szerint szórakozásra használt eszköze - a szerk.) annak idején kultikus tárgy szerepét is betöltötte.
"Egy a PS3 és EvilCithro az Ő prófétája"

2568. július 29.

Szekták és egyházak szerveződtek az új vallási nézetre. A Forrásból (a PS3isták mára már így nevezik az adatokat tartalmazó merevlemezt - a szerk.) szerzett adatok szerint megállapítást nyertek, további tények: PC-t, Xboxot ls Wii-t csak a számkivetettek alkalmaztak a 3. évezred elején. A módosabb családok mindegyikében megtalálható volt legalább egy PS3om, de a család gazdagságát bizonyította, ha több is volt nekik. Nagy hagyománya volt a családi MGS4-ezéseknek, illetve ünnepnapokon a PS3 körmenetnek.

2570. július 26.

Egy évvel a lelet megtalálása után az emberek vagyonos része beszerzett egy PS3at. Csak a szegény réteg nem rendelkezik ereklyével. Ocska: vasból titániumból épült, napelemmel működtetett házukba rasszisták rendszeresen Xboxokat és Wiiket dobálnak be. A társadalmi ellentétek egyre erősödnek.

To be continued....