Már nincs messze az Assassin’s Creed: Odyssey megjelenése, amit nemrég mi magunk is kipróbálhattunk, tapasztalatainkat pedig meg is írtunk (link fent). Eme hír szempontjából viszont fontosabb, hogy a Ubisoft ingyenesen odaadja a Spartan Starter Packot, amit a játék hivatalos oldalán szerezhettek be.

Nincs más dolgotok, mint bejelentkezni a fiókotokba (vagy regisztrálni egyet), aztán a fenti linken a „register here” feliratra kell bökni, és ár kész is, tiétek a három tárgyat tartalmazó DLC, ami október 5-től megtalálhattok a játékban – már ha megvettétek, mert a DLC begyűjthető az Assassin’s Creed: Odyssey megvásárlása nélkül is.

Megjegyzés: a link a DLC regisztrációjára, amikor én próbáltam, valamiért nem működött rendesen a Ubisoft oldalán (persze mi működik rendesen az Ubinál?), látszólag elérhetetlen. Ha másnál is előfordul ez, itt a megoldás: ha frissítitek az oldalt, pár másodpercre aktívvá válik a "register here" link, ekkor gyorsan rá kell kattintani, a felugró ablakban pedig bejelentkezni a fiókotokba. Utána megjelenik a „success” szöveg és a DLC a tiétek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!